Rukometaši Spčave pobijedili su sinoć u 9. kolu Paket 24 Premijer lige momčad Bjelovara 31:30. Kao što se i moglo očekivati bio je to vrlo izjednačen susret. Nakon 15-tak minuta igre pogodak za pogodak, domaćin dolazi do prednosti 9:7, pa 10:8. Ali ne uspijeva to održati u završnici prvoga dijela koje pripada gostima. Dario Raguž i Marko Vignjević vuku Vinkovčane do minimalne prednosti na predahu 15:16.

Spačva je bila mirnija u ključnim trenucima drugoga dijela. I imala je više raspoloženih igrača. Kada god je bilo gusto, odgovornost su na sebe preuzimali Marko Vignjević, Marin Jurić i brzo šilo Dario Raguž. Treba reći da Bjelovar ni jednog trenutka u nastavku nije uspio doći do vodstva. I pored toga imali su priliku barem za remi. Naime, Spačva je loše izvela posljednji napad s igračem manje. Bjelovar je nakon minute predaha imao 20 sekundi za bod. Ali je Domagoj Smojver napravio prekršaj u napadu i bodovi odlaze u Vinkovce.

Fantastičan je bio Dario Raguž s realizacijom osam od osam pokušaja. Nikola Ćirović je također jedan od vinkovačkih junaka s 12 obrana. Kod Bjelovaraca najbolji Ivan Koncul sa sedam pogodaka. Bjelovaru je to treći poraz u nizu. Spačva je pak nakon Dubrovnika osvojila bodove i u Bjelovaru.