24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

Spačva krenula s pripremama

Više od autora

- vl promo-

Rukometni klub Spačva krenuo je pripreme za novu sezonu u kojoj će tražiti brzi povratak u najviši rang hrvatskog rukometa. Narančasti su u pripreme krenuli u izmijenjenom sastavu u kojemu bi glavnu ulogu mogao imati igrači iz omladinskog pogona kluba.

Prošle sezone momčad Josipa Mečića imala izrazito puno problema s ozljedama, a sada će izvan stroja biti Marko Nađ koji se još uvijek nije do kraja oporavio te Ranko Božić koji je u srpnju operirao rame. S obzirom na financijsku situaciju, o kojoj se često razgovaralo, klub nije uspio dovesti pojačanja.

Novo staro ime je vratar Dražen Stojanović koje prije osam godina bio član vinkovačkog rukometnog kluba, a uz njega je došao i Spasoje Pekić. Spačvu su napustili Aldin Pašagić i Karlo Vašarević koji su prošle sezone bili važan kotačić momčadi. Igrač koji bi trebao zamijeniti Vašarevića je Noa Mandić koji dolazi iz Osijeka.

„Jedini cilj je povratak u Premijer ligu, ako ne budemo ili takav cilj i ako to ne želimo onda nema niti svrhe. Smatram da nismo zaslužili ispadanje prošle sezone iz elitnog ranga, niti igrački niti kvalitetom, htjenjem i voljom, ali nažalost se dogodilo. Nekad nije bilo dovoljno biti najbolji na terenu jer je bilo i svakakvih igara i van terena, no to je sada iza nas”, rekao je šef stručnog stožera Narančastih, Josip Mečić.

Vjera, nada i želje postoje, a navedeno će biti potrebno prenijeti na teren i odraditi nimalo lagan posao koji očekuje Spačvu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno