Unatoč tome što je utakmica 11. kola Paket24 Premijer lige između Spačve i Poreča odgođena, rukometaši Spačve sutra će izaći na parket i probati iznenaditi zagrebačku Dubravu.

Utakmica je to 10. kola koja je također bila odgođena, no nije se dugo čekalo na odigravanje ove utakmice. Spačva će tako ostati u natjecateljskom ritmu i nadoknaditi još jednu od tri preostale odgođene utakmice. Očigledno je da Spačva „grca” u problemima i da se u vinkovačkom prvoligašu trenutno ne vidi izlaz iz mračnog tunela koji je dug šest uzastopnih poraza, no u rukometni dio Vinkovaca jednostavno moraju doći vedriji dani, a možda će isti od sutra biti prisutni u Spačvi. Bod koji Mečićevi rukometaši imaju osvojili su upravo protiv Dubrave na otvaranju sezone kada je u Vinkovcima odigrano dramatičnih 30:30.

Možda će sutrašnja utakmica protiv Dubrave (19,00 sati) donijeti nove bodove i nadu Vinkovčanima da si mogu barem malo uljepšati ovo predblagdansko razdoblje. I za kraj citirat ćemo Marka Buntića, ljevoruko krilo Spačve, koji je za Novosti.hr nedavno izjavio: „Nadam se da će ovaj ružan san što prije završiti!”