20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Spider-Man postao jedan od Marvelovih Osvetnika!

Više od autora

- vl promo-Spider-Man Povratak kući (prvi plakat i trailer) [poster]Kada se 2002. u kinima u SAD-u započeo prikazivati ‘Spider-Man’ malo tko je mogao pretpostaviti da će upravo taj film zasjesti na tron kada su najgledaniji filmovi te godine u pitanju. Tako je ‘Spider-Man’ s nešto malo više od 400 milijuna dolara zarade samo u SAD-u iza sebe ostavio filmske gigante kao što su ‘Gospodar prstenova: Dvije kule’, ‘Harry Potter i odaja tajni’ te ‘Ratovi zvijezda: Klonovi napadaju’. Na svjetskim kino blagajnama prvi ‘Spider-Man’ zaradio je sveukupno 822 milijuna dolara, a i danas se s tim rezultatom drži u vrhu ljestvice najgledanijih filmova ikada. Uslijedila su još dva nastavka – ‘Spider-Man 2’ iz 2004. godine koji je u svijetu zaradio preko 780 milijuna dolara te ‘Spider-Man 3’ iz 2006. godine sa svojom svjetskom zaradom od 900 milijuna dolara čime je prva trilogija sveukupno utržila preko dvije i pol milijarde dolara u svijetu i s pravom se smatra jednom od najprofitabilnijih u povijesti.

Spektakularni box-office uspjeh filma ‘Osvetnici’ (preko 1,5 milijardi dolara zarade na svjetskim kino blagajnama) definitivno je razdoblje u kojem se trenutno nalazimo označio kao desetljeće filmskih super-junaka. Filmovi iz Marvelovog svijeta stripa nizali su se jedni za drugima pa je ovog ljeta tako došao red i na jednog od najpoznatijih i najvoljenijih – Spider-Mana! Ono što će ovaj film činiti posebnim jest taj što će se Spider-Man pridružiti ostatku dobro nam poznatih Marvelovih likova (Iron Manu, Kapetanu Americi, Hulku, Thoru i drugima) – na neki način on je to već učinio u prošlogodišnjem hitu ‘Kapetan Amerika: Građanski rat’ kada se prvi puta i pojavio na velikom platnu u potpuno novom izdanju.

Mladog Spider-Mana u hitu Spider-Man: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming, 2017.) tumači Tom Holland, a uz njega u filmu nastupaju i Robert Downey Jr. u ulozi Iron Mana, Marisa Tomei kao teta May te Michael Keaton kao glavni negativac The Vulture. Ovim putem predstavljamo vam najnoviju kino najavu za ovaj spektakularni ljetni blockbuster kojeg ćemo u domaćim kinima imati priliku vidjeti početkom srpnja.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, mladi Peter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi super-junak… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture.

Ljetni filmski blockbuster Spider-Man: Povratak kući u domaća kina stiže početkom srpnja ove godine!

TRAILER: SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI [2017]

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno