23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Splitski bend Mister No predstavlja pjesmu Običan dan

Više od autora

- vl promo-


Mister No (Običan dan, singl) [St]

‘Pjesma govori o hrvatskoj realnosti u kojoj mladi napuštaju svoj kraj i odlaze u potragu za bolje sutra’, izjavio je Slaven.

Glavna je akterica mlada djevojka koja je nezadovoljna životom u svojem gradu te je svakodnevna monotonija tjera da svoju sreću pronađe u inozemstvu. Glazbu i tekst napisao je Slaven dok je za aranžman bio zadužen Miodrag Spasić.

Osnivač i frontmen grupe Slaven Slišković, poznatiji pod nadimkom Slija, autor je brojnih zbirki stihova poput ‘Šibe poznatih maćeha’, ‘Prodavaonica lakog streljiva i optičkih ciljnika’, ‘Ženski petko’, čije tekstove napisane još 90-ih uglazbljuje danas za svoj bend. Svoju je poeziju objavio u više listova i časopisa. Upravo je završio petu zbirku, ‘Pričao sam s pticama’ koja čeka svoju objavu.

Bend Mister No osnovan je 1999. godine kada je snimljen demo ‘Slobodan’ i ‘Dvojnik slučajnog prolaznika’, a 2001. počinju s ozbiljnijim radom. Bend trenutno čine Slaven Slišković (vokal), Vladimir Garić (gitara), Tomislav Dorić (klavijature), Miodrag Spasić (bas), Nikola Luša (bas) i Barbara Sumić (back vokal), a njihovo je djelovanje dobro poznato u splitskom glazbenom krugu.

MISTER NO: OBIČAN DAN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno