20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Sprema se još jedna ekranizacija po djelu Stepehena Kinga

Više od autora

- vl promo-U pripremi je ekranizacija kratke priče ‘Suffer The Little Children’ koju je sci fi/horor kralj Stephen King objavio 1972. Ova vijest je objavljena u pozadini prašine koju je podigao ‘It’ baziran na Kingovoj knjizi, a koji je proteklih tjedana vladala kino blagajnama. ‘Suffer The Little Children’ je 1972. godine prvi objavio magazin Cavalier, a 1993. je objavljena kao dio zbirke priča pod nazivom ‘Nightmares And Dreamscapes’.

‘Suffer The Little Children’ je nadnaravna triler priča koja prati nedavno razvedenu učiteljicu prvog razreda, Emily Sidley, koja uoči da se sa djecom iz njenog razreda događa nešto čudno. Iza njihove slatke vanjštine u stvari se krije zlo koje prijeti uništiti njihov grad, a Emily pokušava zaštiti grad i njegove stanovnike koji su na neobjašnjiv način počeli umirati.

Film će režirati Sean Carter koji je ujedno i njegov scenarist, a producirat će ga Craig Flores, Nicolas Chartier i Sriram Das.

‘Estetika Stephena Kinga urezala se u moju psihu još kada sam bio tinejdžer. ‘Suffer The Little Children’ se savršeno uklapa u Kingovu klasičnu paradigmu: tragično manjkav glavni karakter koji se našao u šokantnom i nevjerojatnom scenariju. To je tek mali pogled u veću mitologiju koju jedva čekam prenijeti na film’, izjavio je Carter.

Carter je nedavno dovršio svoj prvi dugometražni film, horor/triler ‘Keep Watching’ u kojem će se u glavnim ulogama pojaviti Bella Thorne, Natalie Martinez, Ioan Gruffudd i Chandler Riggs. Njegov novi kratki film ‘Culebra’ premijerno će biti prikazan na Slamdance festivalu, nakon čega ga očekuju premijere na festivalima širom svijeta.

J.J. Abrams za Hulu priprema seriju ‘Castle Rock’ koja je također bazirana na Kingovom radu. [Filmofil]

ONO, TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno