30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

ŠRD “Lavanda” Vinkovci ekipni pobjednik 12. Memorijalnog natjecanja u lovu ribe udicom na plovak “12 redarstvenika”

Više od autora

- vl promo-
Športsko ribolovno društvo „Jezera Banja“ iz Vinkovaca je, pod pokroviteljstvom Policijske Uprave vukovarsko-srijemske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca, organiziralo i provelo 12. Memorijalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak „Dvanaest redarstvenika“.

Memorijalno natjecanje se održava u znak sjećanja na stradavanje dvanaest hrvatskih redarstvenika pripadnika postrojbe vinkovačke specijalne policije koje su srpske paravojne postrojbe mučki ubile 2. svibnja 1991. godine u Borovu Selu.

Natjecanje se održalo na oba jezera na Banji u Vinkovcima, a u tri natjecateljska sektora natjecali su se predstavnici dvanaest športsko ribolovnih društava i udruga.

Foto: ŠRD Jezera Banja

Natjecatelje i goste je u ime ŠRD-a „Jezera Banja“ pozdravio predsjednik društva Ivan Marić te istaknuo značaj ovog Memorijalnog natjecanja i potrebu da se žrtva dvanaestorice redarstvenika i svih drugih žrtava iz Domovinskog rata ne zaborave. Predstavnik PU vukovarsko – srijemske  Krešimir Hunjet je nakon prigodnog obraćanja otvorio memorijalno natjecanje.

U pojedinačnoj konkurenciji po sektorima medaljama su nagrađeni slijedeći natjecatelji:
– sektor A: prvo mjesto osvojio je Zoran Marinković ŠRD „Jezera Banja“ iz Vinkovaca s ulovljenih 1115 grama ribe, drugo mjesto pripalo je Ivanu Ceniću PU Vukovarsko–srijemska s ulovljenih 530 grama ribe , a treći je bio Tomislav Pasarić ŠRD „Crvenperka“ Jarmina s ulovljenih 475 grama ribe.
– sektor B: prvo mjesto osvojio je Antun Ptičar ŠRD ”Priroda” Vinkovci s ulovljenih 2230 grama ribe, drugi je bio Stjepan Vodopić ŠRD „Lavanda“ Vinkovci s ulovljenih 2065 grama ribe, a treće mjesto pripada Damiru Baliću ŠRD „Klenić“ iz Ivankova s ulovljenih 1555 grama ribe.
-sektor C: prvo mjesto osvojio Antun Malbašić ŠRD „Sava“ Županja s ulovljenih 3520 grama ribe, drugi je bio Tomislav Miličić ŠRD „Lavanda“ Vinkovci s ulovljenih 3285 grama ribe a, treće mjesto pripada Ivici Đijanu ŠRD „Priroda“ Vinkovci s ulovljenih 2590 grama ribe.
Foto: ŠRD Jezera Banja
U generalnom plasmanu u pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Antun Malbašić ŠRD „Sava“ Županja, drugo mjesto osvojio je Antun Ptičar ŠRD ”Priroda” Vinkovci, a treće mjesto je osvojio Zoran Marinković ŠRD „Jezera Banja“ iz Vinkovaca.
Prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji pripalo je ekipi ŠRD „Lavanda iz Vinkovaca, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD ”Željezničar” iz Vinkovaca, dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRD „Priroda“ iz Vinkovaca.
Najbolji pojedinci i ekipe nagrađeni su medaljama i peharima za osvojena mjesta, a pobjedničkoj ekipi uručen je i veliki prijelazni pehar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno