11 C
Vinkovci
Petak, 23. veljače 2024.

Srđan Sekulović Skansi po prvi puta za samoga sebe!

Više od autora

- vl promo-

Nakon godina rada za druge izvođače, uspješni hrvatski autor i producent Srđan Sekulović Skansi po prvi puta u karijeri je otpjevao svoju pjesmu. Riječ je o singlu imena Sad znaš. Emotivna je to pjesma posvećena ljubavi, a autor se nada da će publika u njoj pronaći svoju asocijaciju na važne osobe u njihovim životima te se prisjetiti činjenice kako je ljubav najbolja duhovna hrana. Do odluke da otpjeva svoju pjesmu, došlo je slučajno. Naime punac ga je slučajno čuo kako snima info vokal za jednu od pjesama koju je orginalno radio za jednog od izvođača s kojim surađuje. Uvjerio ga je kako mora zadržati tu pjesmu za sebe i otpjevati ju pa se tako Skansi otisnuo u novu glazbenu avanturu gdje se predstavlja kao kantautor.

“Nikada u zadnjih dvadeset godina mi nije palo na pamet da pjevam i da se predstavim publici kao izvođač. Jednostavno mi je prirodno bilo raditi za druge, ali odlučio sam se iskušati i u toj ulozi. Svidjelo mi se cijelo iskustvo i mislim da ću nastaviti u tom smjeru.”, kaže Skansi o svom izvođačkom debiju.


Govoreći o njegovom autorskom opusu, treba spomenuti velike hitove Dine Dvornika ‘Hipnotiziran’, ‘Pelin i med’ i ‘Više ili manje’, dok je producentske suradnje ostvario s izvođačima poput Massima, Tonyja Cetinskog, Josipe Lisac te bendovima Psihomodo popDetour, Pavel, Radio LuksemburgGretta, Markiz, Libar.

Pjesma ‘Sad znaš’ početak je rada na njegovom samostalnom autorskom albumu kojim će ozbiljno zakoračiti u izvođačke vode.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno