2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

U srijedu promocija vinila ‘U moru i plamenu’ Zoran Čalića i Banda

Više od autora

- vl promo-

m_zoran-calic-band_u-moru-i-plamenu_vivyl_ST

U srijedu 29. lipnja s početkom u 18:30 sati u Dancing Bear CD shopu (Zagreb, Gundulićeva 7) održat će se vinyl release after work promo party – ZORAN ČALIĆ BAND ‘U moru i plamenu’.  Uz akustični mini-koncert, besplatnu cugu i promo cijenu LP-a, Zoran Čalić Band po drugi će put proslaviti izlazak hvaljenog prvijenca ‘U moru i plamenu’, ali ovoga puta na vinylu.

U ‘Moru i plamenu’ otisnut je na limitiranom LP-ju, od kojih je svaki personaliziran, odnosno numeriran,  nosi pečat Banda i  vlastoručni potpis Zorana Čalića.

Rock ‘n’ roll junak, bivši gitarist i koautor grupe Majke,  Zoran Čalić objavio je sa svojim Bandom debi album ‘U moru i plamenu’. Najmoćnije izdanje domaćeg i regionalnog rocka nosi 10 pjesama, a producirao ga je Jernej Kržič te objavio Dancing Bear.

‘U moru i plamenu’ je sniman tijekom 2015. godine u studijima Marsh recordings, Lotos music, Hobbit i Kif Kif. Spomenutom Križiču pri produkcija pjesama pomogli su Ivo Rimc te Zoran Čalić dok je za mastering zaslužan Janez Križaj.Tekstove pjesama pisao je Saša Oroz, izuzev ‘Iz daljnine (Pjesma svjetla)’ koju potpisuje Čalić te ‘Jedino ljubav’ koju uz Oroza potpisuje Petar Beluhan. Glazbu svih pjesama potpisuje Zoran Čalić.

Naslovnicu albuma dizajnirao je The Last Lord Of Atlantis.

Uključuje singlove ‘Ruku mi daj’ & ‘U moru i plamenu’.

Glazbeni stil u kojem pliva Zoran Čalić Band je rock’n’roll kroz kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja. I, upravo ta mišancija žanrova ono je što će publiku odnijeti u magičan svijet  Zorana Čalića, gitarista, autora i pjevača.

VIDEO: RUKU MI DAJ

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno