5 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

Srpanj donosi 4. turnir u odbojci na pijesku Privlaka 2022.

Više od autora

- vl promo-

Sportska udruga Privlaka i ovo ljeto organizira turnir u odbojci na pijesku koji će se održati od 28. do 30. srpnja na terenu u Šumici.

Kako vrijeme odmiče, natjecanje poprima sve veći sportski značaj i postaje tradicija u ljetnim danima. Opuštena i pozitivna energija, dobra i atraktivna igra, prijateljska atmosfera i bogat popratni sadržaj turnira odlična su pozivnica ekipama, ali i posjetiteljima da se zadnji vikend u srpnju upute do Šumice i u tri dana uživaju u ljetnim večerima na pijesku.


Prijave su krenule 17. lipnja tako da vremena za slaganje ekipa i taktiku još uvijek ima dovoljno. Kotizacija iznosi 100 kuna

Turnir se igra se 4×4 na dva dobivena seta do 21, a treći odlučujući do 15. U ekipi mogu biti dva rezervna igrača, a ekipe mogu biti mješovite. Prijaviti se mogu svi ljubitelji odbojke, a sve što trebate je doći u sastavu i to pozitivno nastrojeni, samo opušteno. Detalje o organizaciji samog turnira zainteresirani mogu saznat na Facebook stranici – Sportska udruga Privlaka.

“Atmosferu prijašnjih godina osjetit ćete i na fotografijama jer su ispričale divnu ljetnu sportsku priču. Mi smo servirali, a Vi nastavite s igrom. Vidimo se na prelijepom terenu u Šumici”, poručili su organizatori odbojkaškog turnira u Privlaci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno