23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Šta to nosimo u sebi? Saznajmo uz novi singl Rush to Relax!

Više od autora

- vl promo-

“Me nosiš vo sebe” drugi je singl makedonsko-ljubljanskog rokenrol projekta Rush to Relax s nadolazećeg albuma koji će se zvati “Misli”.

Predstavljamo vam najnovije lo-fi rokenrol ludilo Damjana Manevskog (Rush to Relax, Lelee, Morvern) i njegove najuže ekipe suradnika! “Me nosiš vo sebe” drugi je singl s albuma “Misli”, a neodoljivi video spot djelo je prekrasnog slovenačkog umjetničkog tandema Maruša Uhan i Lina Steiner.

“Me nosiš vo sebe” čisti je eskapizam nošen kontrastom vedrih gitarskih melodija i krhkih stihova koji svijetu šalju male ljubavne ispovijesti. Singl u sebi nosi prepoznatljivo razigrane Damjanove gitare, koje neprestano skaču iz melodije u melodiju i sve te dijelove maestralno sklapaju u skladnu cjelinu. Na temu savršeno se nadovezao i sam video koji je snimljen u ne tako tipičnoj deželskoj idili, produciran u opuštenom okruženju i s duhovitom notom.Singl “Me nosiš vo sebe” snimljen je prošle zime – za snimanje i miks bio je zadužen Jan Cizej (AsKeySnjt Studio), dok je mastering napravio Mikey Young (Total Control, Eddy Current Suppression Ring). Pjesma će se naći na albumu “Misli” koji izlazi zadnjeg dana kolovoza u digitalnom obliku te do kraja godine na vinilu u zajedničkoj akciji Look Back and Laugh iz Ljubljane, Pop Depresije iz Beograda i Hidden Bay Records iz Tuluza.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno