15 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

STAND-UP PREDAVANJE O PARENJU I RAZMNOŽAVANJU

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U petak, 28. travnja u prostoru Gradskog kazališta Joza Ivakić, Pedja Bajović će pred vinkovačku publiku izaći sa svojom najuspješnijom tematskom predstavom stand-up komedije, naslova MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju). Prema riječima ovog komičara to je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati!

– Ne znam zašto mi je trebala toliko vremena da dođem u Vinkovce i nastupim u Gradskom kazalištu, što je već napravilo dosta mojih kolega iz Hrvatske i regije! Istina, jako puno sam na terenu, domaćem i inozemnom, ali to mi i nije neka izlika. Zato sam sad baš nabrijan da sve to ovaj put nadoknadim!, poručuje ovaj komičar.

Pedja Bajović je jedan od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, a koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru tijekom koje je u 18 godina nastupio u 35 zemalja svijeta na pet kontinenata! Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komediju, Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije sve do mastera komunikacija u Americi, ljubav prema komediji – točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe – bila je jača od svih diploma!

– Mislim da sam ja najbliži publici koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine! One koji bi se na predstavama samo smijali, a da pritom ništa i ne nauče – prepuštam svojim kolegicama i kolegama. Ja želim da ljudi koji dođu na ovo moje „predavanje“, odu i sa smiješkom i s ponešto novog znanja!

Na web stranici ove predstave stoji da je on oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, voljno da svoja iskustva i zaključke podijeli s drugima koje će se sve vrijeme glasno smijati.

Ulaznice za ovu predstavu mogu se kupiti na blagajni Gradskog kazališta te putem online platforme www.Entrio.hr gdje se u pretraživanju treba staviti naziv predstave – MUŠKARAC.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno