16 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

Stariji pioniri HNK Vinkovci sudjeluju na Hercegovina Cup 2022.

Više od autora

- vl promo-


Hercegovina je postala središte nogometa okupivši nekoliko mlađih kategorija koje će sudjelovati na Hercegovina Cupu. Svoju momčad ima i HNK Vinkovci koji je put Hercegovine otišao sa starijim pionirima.

Natjecanje je započelo jučer, a trajat će sve do nedjelje 19. lipnja. Domaćini turnira su Međugorje, Čitluk, Ljubuški i Čapljina. Cup je međunarodnog karaktera, stoga će vinkovački dječaci snage odmjeriti s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Stariji pioniri igraju 10+1, dva puta po 20 minuta, a Vinkovčani su u skupini s NK Zadar 2008, NK Rudeš 2 i NK Omiš. Mladi vinkovački nogometaši turnir su otvorili utakmicom protiv Omiša, dok će u 18:10 sati igrati protiv Zadra.

Organizatori su osigurali vrijedna priznanja za najbolje momčadi, ali i pojedince, između ostalog napominju kako se radi o jednom od ponajboljih turnira u ovom dijelu Europe s obzirom na eminentna imena koja su prethodnih godina nastupala. Hercegovinom bi trebalo prodefilirati preko 1500 djece, 1000 roditelja, trenera i drugih sportskih uzvanika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno