Hit Borova iz 2016. godine, kultne tenisice Startas ukrašene motivima slavonske nošnje i posvećene Vinkovačkim jesenima i ove sezone plijene pažnju brojnih posjetitelja ove manifestacije. Senzacionalni uzorci i predivne boje samo su dio posebnosti ovih tenisica koje ćete na Slavonskom sokaku moći pronaći po sniženim cijenama.

Borovo ove jeseni predstavlja još jedno limitirano izdanje svojih najpopularnijih tenisica. Nova kolekcija osmišljena je posebno za 54. Vinkovačke jeseni, a već je sada naišla na nevjerojatno dobar odaziv. Ideja za Startas limitiranom kolekcijom za Vinkovačke jeseni nastala je 2016. godine kada su izašla dva modela Startasica, a inspiracija je bila reklja. Kako nam priča Ruža Tovilo, stručna suradnica za marketing u Borovu, već tada su imali fantastičan odaziv, pa su iduće godine ubacili novih šest modela i tenisica i espadrilla. U 2018. godini u kolekciju su dodane i plave borosane na iste uzorke.

“Ove godine smo odlučili napraviti zaokret u dizajnu i za sada se to pokazalo kao pun pogodak. Ideja se razvila u tvornici, u odjelima marketinga, maloprodaje i razvoja, tako da smo zajedničkim snagama iznjedrili ovu limitiranu kolekciju za Vinkovačke jeseni“, istaknula je Tovilo.

Limitirana kolekcija za Vinkovačke jeseni sastoji se od devet modela, četiri modela espadrilla i pet modela Startas tenisica. Za gornjište su korišteni motivi zlatoveza, šlinga i Oriona, a platneno gornjište dolazi u bijeloj i crnoj varijanti. Model sa zlatovezom protkan je zlatnim satenskim vezicama i dolazi u bijeloj i crnoj varijanti i idealno se uklapa u slogan Slavonije i Srijema “Protkani zlatom“. Model šlinga dolazi u bijeloj varijanti u kombinaciji šlinge i srebrnog glitera te s bijelim satenskim vezicama. Uzorkom Oriona, djelatnici Borova dodatno su povezali Vinkovce s tenisicama.

Startas limitirana kolekcija može se kupiti u Borovo prodavaonicama u cijeloj Hrvatskoj i na web shopu. Za vrijeme trajanja Vinkovačkih jeseni kolekciju ćete moći kupiti na Slavonskom sokaku i to na popustu od 20 posto. Kolekcija će biti dostupna i tijekom cijele godine, a nešto veća količina bit će u Vukovaru i u Vinkovcima.