24 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

Sting i Shaggy pripremili zajednički singl i album

Više od autora

- vl promo-

Inspiriran Jamajkom, novi singl Don’t Make Me Wait najava je zajedničkog albuma, koji nam Sting i Shaggy planiraju predstaviti 20. travnja ove godine. Novo izdanje nosit će naziv 44/876 (A&M / Interscope), a reflektirat će ljubav koju ovaj dvojac osjeća prema Jamajci – njenoj glazbi, duhu ljudi, kulturi…

Shaggya i Stinga upoznao je zajednički suradnik, Martin Kierszenbaum, trenutno Stingov menadžer. Nakon što je Sting čuo pjesmu na kojoj Shaggy radi, odlučili su zajedno otići u studio. Inicijalno, plan je bio snimiti singl ‘Don’t Make Me Wait’, no ritam, riječi i melodije obuzeli su dvojac te su snimili još pjesama. Nekoliko tjedana dvojac je stvarao glazbu u New York Cityu, gdje su ukomponirali ritam Kariba s tradicionalnim i modernim stilovima, pop stvaralaštvom i rock energijom.

U studiju su im se pridružili umjetnici s Jamajke i iz New Yorka, kao što su Robbie Shakespeare, Dwayne ‘iLLwayno’ ShippyShane HoosongMachine Gun FunkPatexx, Tyrantula, ali i Stingovog dugogodišnji gitarist Dominic Miller.

Produkcijom se bavio Sting International, s kojima je Shaggy surađivao na pjesmama ‘Boombastic’ te ‘It Wasn’t Me’. Izvršni producent je već spomenuti Martin Kierszenbaum.

DON’T MAKE ME WAIT [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno