20 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Sting predstavlja novi singl I Can’t Stop Thinking About You

Više od autora

- vl promo-


m_sting_i-cant-stop-thinking-about-you_single_ST

Najavni singl ‘I Can’t Stop Thinking About You’ autorski potpisuje sam Sting, a iščekivano 12. studijsko izdanje nosit će naziv ’57th & 9th’. Ujedno je to i prvi Stingov pop/rock album u više od deset godina, a u Hrvatskoj ga očekujemo 11. studenog.

Album ’57th & 9th’ sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

‘Sve se desilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje.’ – kaže Sting o svom novom izdanju.


Album je dobio naziv prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja ’57th & 9th’ pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje – ‘Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno’.

Album ’57th & 9th’ donosi ukupno 10 potpuno novih pjesama, a hrvatskoj je publici dostupan u prednarudžbi putem Google Play digitalnog glazbenog servisa.

AUDIO: I CAN’T STOP THINKING ABOUT YOU

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno