24 C
Vinkovci
Nedjelja, 22. svibnja 2022.

STK Cibalia plasirala se na drugu poziciju u 2. kružnom kolu Hrvatske lige Istok

Više od autora

- vl promo-
Stolnoteniski klub Cibalia bio je domaćin 2. kružnog kola 2. Hrvatske lige Istok.

Natjecanje se igralo turnirski na četiri turnira, a Vinkovce je predstavljao STK Cibalia 2. Vinkovčani su se plasirali na drugu poziciju pobjedivši đakovačke Dračice s rezultatom 4:0 te stolnoteniski klub Vukovar 91 jednakim rezultatom. Jedini poraz upisali su protiv Našica koje su bile bolje rezultatom 4:1.

Za Cibaliju na igrali Dario Dragun, Danijel Jelinek te Sergej Počuča koji je uspisao svoj prvi nastup za klub. U ukupnom poretku Našice su zauzele prvo mjesto, Cibalia je bila druga, Dračice su završile trećeplasirane, dok je Vukovar završio na začelju poretka.

Vukovar 91 bit će domaćin 3. kružnog kola koje će se održati 19. veljače gdje će se vinkovački stolnotenisači nastaviti boriti za sami vrh tablice te će pokušati iznenaditi prvoplasirane Našice. Iako su Našičani u ovom ogledu slavili s 4:1, nisu lagano došli do pobjede. Jelinek je bio blizu pobjede protiv njihovog prvog igrača, Bibera, ali član našičkog stolnoteniskog kluba slavio je 3:2.

Momčad Cibalije sastavljena je od iskusnih i prekaljenih igrača koji su potpomognuti mladim snagama poniklih iz klupske akademije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno