9 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

STK Cibalia: Seniorima dvije pobjede, seniorke upisale pobjedu i poraz

Više od autora

- vl promo-

Seniorke i seniori STK Cibalia proteklog vikenda bili su aktivni, ali i uspješni. Tako je muški dio kluba upisao dvije pobjede u 1. Hrvatskoj ligi, dok su djevojke zabilježile pobjedu i poraz.

Sastav seniora činili su David Andabak, Ante Kolak, Tomislav Biber i kapetan Davor Lončar na klupi, dok su protivnici bili dva kluba iz Čakovca, STK Putjanje i STK MSTC. U prijepodnevnom terminu naši su stolnotenisači porazili Putjanje rezultatom 4:2, a u poslijepodne odigrali su lavovsku borbu protiv MSTC-a. Ipak, pobjeda je ostala u Vinkovcima, a odlučujući bod u majstorici donio je Andabak koji je porazio Panića s 3:2 u setovima, s tim da je u posljednjem rezultat bio 17:15. Cibalia se tako i dalje s omjerom 9-3 nalazi na drugom mjestu drugoligaške konkurencije, a prvi je i dalje stopostotni STK Podravka Koprivnica.


S druge strane, seniorke su gostovale kod STK Bjelovar i STK Pitomača, a ostvarile su polovičan uspjeh. Barbara Vučinić, Vlatka Vrdoljak, Zara Kolak i Lucija Becić poražene su od Bjelovarki s 4:1, ali su istim rezultatom slavile u Pitomači. Djevojke Cibalije nalaze se na petom mjestu u 1. Hrvatskoj ligi za stolnotenisačice, ali vrlo je mala bodovna razlika u samom vrhu prvenstvene ljestvice. Prvoplasiran je trenutno STK Hodošan, koji ne može biti promoviran u Super ligu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno