Dugo Selo bilo je 8. i 9. veljače  domaćin Memorijala Đuro Dubenik, bodovnog turnira HSTS-a za sve mlađe kategorije od početnika do juniora.
Stolnoteniski klub Cibalia pod vodstvom trenera Davora Lončara zastupalo je sedam natjecatelja: Kristijan Andabak, Noa Rendulić, Ante Kolak, Barbara Vučinić, Zara Kolak, David Maršić i David Andabak.
Najbolji utisak i plasman među osam najboljih u  kategoriji početnika  ostvarili su Noa Rendulić i Kristijan Andabak, Ante Kolak  svoj nastup završio je među 16 najboljih najmlađih kadeta, a David Andabak uspio se plasirati među 32 kadeta.
U ženskom dijelu natjecanja mlađih kadetkinja Barbara Vučinić se plasirala među 32 najbolje.
Ostali vinkovački natjecatelji svoj nastup završili su u grupnoj etapi natjecanja.
Dok su najmlađi stjecali znanja i iskustvo u Dugom Selu, seniorska momčad vinkovačkog prvoligaša priprema se za subotnji susret 9. kola hrvatske stolnoteniske lige skupina Istok, koje u Vinkovce dovodi dva međimurska prvoligaša.
U 11 sati u prostorijama Fitness centra Zara gostuje MSTC Čakovec, što je derbi ovoga kola jer su  Čakovčani trenutno najveći konkurent   Vinkovčanima za lidersku poziciju na tablici. O ovome meču Danijel Jelinek, kapiten vinkovačke momčadi, kaže da ga očekuju spremni i u kompletnom sastavu. Poziva sve vinkovačke ljubitelje stolnog tenisa da dođu i pomognu domaćinu u ostvarenju maksimalnog učinka u ovome kolu, što bi bio veli korak u prvoligaškoj utrci.
Drugi meč na programu je u 15 sati kada se Vinkovčani sastaju sa STK Putjane.