23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Što čini mrav na suncu reći će vam Detective Jones

Više od autora

- vl promo-
m_detective-jones_mrav-na-suncu_single_STNakon zanimljivog posljednjeg singla ‘U gužvi’, zagrebački rock bend Detective Jones izdaje novu i ponešto drugačiju pjesmu ‘Mrav na suncu’.

Spot je sniman na dvije lokacije i time prati pjesmu u atmosferi i tekstu. Kadrovi snimani u centru Zagreba prikazuju pritisnutost rutinom, otuđenost i želju za bijegom ‘negdje drugdje’. Taj dio kamermanskog posla odradio je Vjekoslav Palinić. Drugi dio je sniman u Staroj Novalji, a prikazuje opuštenost, prirodnost i jednostavno, dobro, staro uživanje na ljetovanju. Kadrove mora i plaža snimali su autor pjesme Denis Špičić i njegova djevojka Marina Hudolin, koja se također pojavljuje u spotu. Za montažu i postprodukciju zaslužan je Filip Filković Philatz.

‘Pjesma svojom nostalgičnom atmosferom i zvukom priziva šezdesete i kraj dugog toplog ljeta. Tekst govori o eskapizmu i lutanju dok se na refrenu razbija ta sumornost pozitivnim i pamtljivim riječima i melodijom.’ najavio je Denis Špičić, autor teksta je glavni vokal benda. Glazbu je napisao zajedno s Vladom Mirčetom, Zdeslav Klarićem iz grupe Pips,chips&videoclips te Bojanom Šalamonom Shallom iz Connecta.

Spot su snimali Denis Špičić, Marina Hudolin i Vjekoslav Palinić, dok je za postprodukciju bio zadužen Filip Filković Philatz.

DETECTIVE JONES: MRAV NA SUNCU [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno