21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Što nam Scarlet Notes imaju za reći o kiši

Više od autora

- vl promo-

S jesenskim danima zadarska grupa Scarlet Notes donosi svoj treći singl tekuće godine. Pjesma je prigodnog naziva ‘Kiša’ i šesti je u nizu singlova iz njihovog koncept projekta ‘3/3’. Zamisao projekta je unutar tri godine objaviti tri puta po tri temom i ugođajem srodne pjesme s pripadajućim videospotovima te ih na kraju objediniti na albumu.

‘Kiša’ je lagana i melankolična pjesma o jeseni, jesenskim pojavama i prilikama. S Kišom završavamo ciklus pjesama o našem gradu. Aranžman je prigodno jesensko akustičan. Snimanje, miks i produkciju je obavio Jere Šešelja, masteringom se zabavljao Luka Tralić Shot, a za video su bili zaduženi naši prijatelji iz Bifora video produkcije’, – kažu članovi Scarlet Notesa.


Scarlet Notes je osnovan 2010. godine, a nastupa u sastavu Zrna (vokal, bas gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Privukli su pažnju publike i medija ulascima u finala HGF-a (2.mjesto), HR demo kluba te Zadarske gitarijade, što je rezultiralo objavljivanjem debitantskog albuma ‘Naivno srce’, koji su promovirali brojnim koncertima diljem Hrvatske te mini turnejom u Velikoj Britaniji. Kvalitetu Scarlet Notesa su prepoznali i članovi žirija ovogodišnjeg Karlovačko RockOff-a te ih uvrstili u finale ovog prestižnog festivala.

KIŠA [TEASER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno