23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Što se dogodilo Snjeguljici prije nego li je srela Lovca?

Više od autora

- vl promo-
 

f_lovac-i-ledena-kraljica_the-huntsman-winters-war_u-kinima

Chris Hemsworth i dobitnica Oscara Charlize Theron ponavljaju svoje uloge iz hita ‘Snjeguljica i lovac’, a ovog puta, u nastavku, ‘Lovac i ledena kraljica’ (The Huntsman: Winter’s War, 2016.), pridružuju im se Emily Blunt i Jessica Chastain.

Theron ponovno utjelovljuje zlu kraljicu Ravennu koja neoprostivim zlodjelom izdaje svoju dobru sestru Freyu (Blunt) i time zamrzne Freyino srce i oslobodi u njoj ledenu moć za koju nikad nije znala da posjeduje. Freya se povlači u kraljevstvo daleko na sjeveru i tamo stvara svoju vojsku lovaca koji ne smiju prekršiti samo jedno pravilo – nikad se ne smiju zaljubiti. Kad se dvije kraljice počnu boriti za prevlast, jedino što stoji na putu zlu je Freyin najelitniji lovac Eric (Hemsworth). Zajedno s ratnicom Sarom (Chastian) – jedinom ženom koju je ikad pustio u svoje srce – Eric mora pomoći Freyi da pobijedi svoju sestru … ili će Ravennino zlo zauvijek vladati.

Producent Joe Roth (Maleficent, Alice in Wonderland) opet predvodi filmsku ekipu, a spektakularnu sagu je režirao Cedric Nicolas-Royan (Pirates of the Caribbean filmovi, Snow White and the Huntsman), nominiran za Oscara za svoj rad na vizualnim efektima i kome je ovo redateljski debi.

Film ‘Lovac i Ledena kraljica’ u distribuciji Blitz film i video možete pogledati u kinima od danas, četvrtka 21. travnja.

TRAILER TITLANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno