8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Što su radili Jurkas, Visković i Turajlić u pauzama snimanja filmova Zbog tebe i Fuck Off I Love You

Više od autora

- vl promo-

Predstavljamo rezultat glazbeno glumačke suradnje troje ljudi nastao u pauzama snimanja dugometražnih igranih filma ‘Zbog tebe’ i ‘Fuck Off I Love You’.

Spojeni ljubavlju prema sličnim glazbenim stilovima, samozatajni glazbeni producent, dizajner i IT tehničar Nikola Turajlić, vrhunska pjevačica i glumica Iva Visković Križan i autor/redatelj Anđelo Jurkas nalazili su se po zagrebačkim studijima kako bi predstavili njihovu plesnu varijantu snolike atmosfere duela ženskih i muških vokala na terenu ljubavi. Nakon najavnog singla Zašto se ne vraća starim ljubavima sad predstavljaju drugu stvar Koliko daleko.


Pjesmu autorski potpisuju Jurkas i Turajlić dok je produkciju i aranžman radio Nikola Turajlić, a masterirao Ohnokono. Video spot je režirao Angelo Jurkas, za kameru je bio zadužen poznati zagrebački fotograf i medijski djelatnik Petar Varat, a za video editing, color i effects zaslužni su Mina Petrović i Nikola Pavlović. Spot je izašao, a o pjesmi je sve rekla Iva Visković: ‘Ma, gušt!’.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno