16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Što je to što zna Suicidal?

Više od autora

- vl promo-m_suicidal_jedino-sto-znam_singl-spot

Poznati zagrebački reper Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, početkom godine ponovno se aktivirao i u godini kada proslavlja čak 15 godina na sceni najavljuje novi album i predstavlja se kroz ‘Jedino što znam’, traku objavljenu još prošle godine.

Pjesma je dobila i svoje video ruho koje potpisuje Filip Vujić, a u spotu Suicidal spaja tekst i sliku u sinergiju i kroz crno bijele kadrove prezentira ono o čemu repa – kako od nule postati netko, kako se iz undergrounda popesti u ‘upperground’. Kadrovima Zagreba iz zraka i sa zemlje pokazuje od kud dolazi i u kakvom okruženju stvara.

‘Pjesma ‘Jedino što znam’ rađena je u maniri njujorškog hip hopa gdje kroz tekst možete vidjeti slike društveno-socijalnog stanja iz moje percepcije i s moje točke viđenja. Za prvi singl sam odabrao tu pjesmu jer najbolje definira moj rad i najbolje prezentira mene u tome što radim.’ – rekao je Suicidal o svom posljednjem uratku.

Suicidal se okreće zvuku hip hopa 90-ih, a kroz britke i direktne tekstove dočarava stanje društva u kojem živimo, gdje je za svaki uspjeh potrebno uložiti krv, znoj i suze, a broj novčanica u novčaniku pokazatelj su koliko si snalažljiv i koliko si sposoban zeznuti sistem u kojem živimo.

VIDEO: Jedino što znam (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno