30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Stolnotenisači ostvarili dobar plasman na Memorijalnom turniru Lovro Ratković

Više od autora

- vl promo-

Stolnoteniski klub Cibalia s mlađim uzrastima nastupio je u Zagrebu na 44. Memorijalnom turniru Lovro Ratković koji se održao u Domu sportova.

Nastupilo je oko 400 mladih igrača raspoređenih u 12 kategorija, a vinkovački klub nastupio je s delegacijom od pet stolnotenisača pod voditeljskom palicom trenera Davora Lončara i sportskog direktora Konstantina Vučinića.

Među osam najboljih u kategoriji mlađih kadeta prvog dana Memorijala plasirao se Kristijan Andabak, Zara Kolak ušla je u društvo najboljih 16 juniorki, dok su Barbara Vučinić, Ante Kolak i Nikola Vučinić ispali u grupnoj fazi turnira kod starijih kategorija. Drugi dan natjecanja ponudio je dobre rezultate za Stolnoteniski klub Cibalia, iako mlade nade nisu uspjele doći do medalje.Četvrtfinale najbolji je ostvareni rezultat na natjecanju u metropoli, a do njega su dogurali su Zara Kolak (u kategoriji juniorki), Ante Kolak (u konkurenciji kadeta) te Nikola Vučinić u kategoriji najmlađih kadeta. U osmini finala kod kadetkinja zapela je Barbara Vučinić, dok je u starijoj kategoriji Kristijan Andabak ispao u grupi.

Vinkovački stolni tenis dobro je ušao u novu godinu, a vjerujemo da će ovi rezultati ostvareni u jakoj konkurenciji biti dodatni poticaj za daljnji rad.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno