-0 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Stolnotenisačice uvjerljive na domaćem terenu

Više od autora

- vl promo-

Ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Cibalia upisala je dvije uvjerljive pobjede na domaćem terenu. U sklopu 6. kola 1. Hrvatske lige za žene regije Istok u gradu na Bosutu gostovali su STK Mihovljan te STK Šenkovec koji su kombinirano odnijeli svega jednu pobjedu.

U prvom meču protiv Mihovljana vinkovačke igračice slavile su s 4:0 i to poprilično uvjerljivo jer su gošće uspjeli uzeti svega jedan jedini set. To je za rukom pošlo Heleni Cmrečki koja je izgubila od Zare Kolak rezultatom 3:1.

Meč protiv Šenkovca bio je nešto napetiji i uzbudljiviji jer su gošće uspjele ostvariti pobjedu i to zahvaljujući Tatjani Toplek koja je svladala Barbaru Vučinić, dok su parovi donijeli najviše neizvjesnosti. Tandem Vlatka VrdoljakTonka Markić u pet setova u lavovskoj bitci slavile su protiv Ane Novak i Tamare Vidović.

Pobjeda je još slađa kada se u obzir uzme da su domaće igračice okrenule 0:2. Nakon ovog kola Vinkovčanke se nalaze na 5. mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova.

Za potpuno uspješan dan za vinkovački stolni tenis pobrinuo se muški dio kluba koji je upisao pobjede protiv STK MSTC iz Čakovca rezultatom 4:3 te protiv STK Putjne koji je ostao poražen s 4:2.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno