29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. srpnja 2024.

Stomatologinju iz Vinkovaca prevarila nepoznata žena

Više od autora

- vl promo-
Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U Starim Jankovcima, u naselju Ruđera Boškovića, u periodu od 6/8. lipnja, iz pomoćne prostorije obiteljske kuće, koju je građevinska tvrtka iz Vukovara obnavljala, otuđen je jedan veliki električni čekić sa pripadajućim spremnikom te benzinski agregat.

Tvrtka iz Vukovara je ovim oštećena za desetak tisuća kuna, policija traga za počiniteljem/ima te je podnijela kaznenu prijavu sumnjajući na počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.

Stomatologinja, 44. godišnjakinja iz Vinkovaca, prijavila je 8. lipnja da ju je tog jutra prevarila ženska osoba čiji identitet ne poznaje.

Naime, liječnica dentalne medicine je ugradila protetiku na gornje zubalo ženske osobe, no kada je namjeravala naplatiti pruženu dentalnu uslugu, nepoznata ženska osoba je napustila prostorije stomatološke ordinacije u Vinkovcima, ne plativši iznos od više tisuća kuna, za koliko je i oštećena 44. godišnja stomatologinja iz Vinkovaca.

U tijeku su policijski izvidi i prikupljanje informacija radi utvrđivanja identiteta nepoznate ženske osobe i razrješenja ovog kaznenog djela.

Tijekom protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće. Jedna prometna nesreća sa četiri lakše ozlijeđene osobe dogodila se u Vukovaru i tri prometne nesreće sa materijalnom štetom kao posljedicom u Vinkovcima, Vukovaru i Županji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno