Stožer CZ Grada Vinkovaca: Sve mjere poduzete su pravovremeno, a sve službe su spremne 

0
3434
U maloj gradskoj vijećnici danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Vinkovaca, koji je aktiviran prema naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite o aktiviranju svih stožera civilne zaštite na područjima gradova, općina i županija.
“Zato smo mi smo danas sazvali naš Stožer za grad Vinkovce kako bi razmotrili sve što je poduzeto i što se poduzima kada je riječ o borbi protiv koronavirusa. I ovdje na početku, i svaki puta ću to reći, upućujem apel svim građanima i svim službama da se pridržavaju propisanih mjera jer to je jedini način kako se možemo uspješno zaštiti. Mi u Vinkovcima i u našoj županiji još uvijek nemamo zaraženih, a sve ono što činimo to je s ciljem da ih nemamo ni u budućem vremenu ili da ih imamo što manje”, istaknuo je zapovjednik Stožera civilne zaštite Grada Vinkovaca, gradonačelnik Ivan Bosančić.
Bosančić je naglasio kako su sve službe uključene u sustav civilne zaštite organizirane, opremljene i spremne te će, zajedno sa službama Grada Vinkovaca, odraditi sve što im bude naloženo i sve ono što je potrebno kako bi zaštitili građane.
“U situaciji koja nije nimalo laka povoljno je to što u gradu još nemamo pozitivnih na koronavirus što potvrđuje da su sve one mjere koje smo poduzeli bile pravovremeno poduzete i nastavit ćemo i dalje s provođenjem mjera u skladu i u suglasnosti sa Stožerom civilne zaštite RH”, istaknuo je načelnik Stožera, zamjenik gradonačelnika Gabrijel Šokičić.