2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Štrumpfovi, UNICEF i Ujedinjeni narodi zajedno za sretniji, mirniji i ravnopravniji svijet!

Više od autora

- vl promo-

Štrumpfovi Izgubljeno selo (suradnja sa UNICEF-om) [St1]

Štrumpfovi, jedni od najpoznatijih i najpopularnijih animiranih likova svih vremena nakon skoro četiri pune godine ponovno nam stižu na velika platna u super-hitu ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ (Smurfs: The Lost Village, 2017.) koji se od 30. ožujka započinje prikazivati u domaćim kinima! Naši omiljeni animirani junaci ove će godine udružiti snage s UNICEF-om i Fondacijom Ujedinjenih Naroda kako bi potaknuli djecu, mlade i njihove obitelji da se uključe u stvaranje sretnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg svijeta.

Čak niti oni najoptimističniji filmski prognozeri nisu mogli pretpostaviti da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan ‘Štrumpfovi’ poharati kino blagajne i da će ga u hrvatskim kinima pogledati preko 135 tisuća gledatelja. Tim rezultatom ‘Štrumpfovi’ su postali uvjerljivo najgledaniji film te godine. Dvije godine kasnije, ‘Štrumpfovi 2’ doslovno su eksplodirali na box-officeu, a u konačnici ih je vidjelo preko 205 tisuća ljudi. Ne treba niti spominjati da su i tada naši omiljeni filmski junaci čvrsto zasjeli na tron kada su najgledaniji filmovi godine u pitanju.

Upravo zbog svoje iznimne popularnosti, Štrumpfovi su se odlučiti pridružiti kampanji ‘Mali Štrumpfovi, veliki ciljevi’ koja na originalan i zabavan način povezuje Ciljeve održivog razvoja, koje su kao viziju boljeg svijeta dogovorile 193 zemlje članice Ujedinjenih naroda, i Štrumpfove, koji generacijama simboliziraju vrijednosti kao što su solidarnost, zajedništvo i poštivanje različitosti.

‘Prava poruka ove kampanje jest da svatko od nas može napraviti promjenu, bez obzira jesmo li veliki ili mali. Podrška Ujedinjenim Narodima i nastavak dugogodišnje suradnje s UNICEF-om čast je i privilegija’, izjavila je Veronique Culliford, kćer kreatora Štrumpfova, Peya.

Štrumpfovi Izgubljeno selo (suradnja sa UNICEF-om) [St2]Štrumpfovi putem stranice www.smallsmurfsbiggoals.com pozivaju djecu i njihove obitelji da se upoznaju s ‘malim’ stvarima koje mogu učiniti kako bi pomogli ostvarivanju kvalitetnijeg obrazovanja, zdravlja, čišćeg okoliša ili drugih ciljeva koje smatraju važnima. Kroz zabavnu igru, svatko može odabrati ciljeve kojima želi doprinijeti i stvoriti vlastitog Štrumpfa avatara kojeg može podijeliti s prijateljima kako bi se i oni pridružili inicijativi.

Vrhunac kampanje očekuje se u povodu Međunarodnog dana sreće, koji se obilježava 20. ožujka, a tim će se povodom, dan ranije, u Zagrebu održati svečana premijera nadolazećeg animiranog super-hit ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’.

Za razliku od svojih prethodnika, ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u potpunosti je animirani film. Kao i svi animirani hitovi unazad posljednjeg desetljeća i ovog ćemo u domaćim kinima moći gledati u sinkroniziranoj verziji, a neki od hrvatskih glumaca koji su posudili svoje glasove su Mila Elegović, Alma Prica, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Ivan Đuričić, Ivan Vukelić, Nina Kraljić, Marko Makovičić i mnogi drugi.

Animirani super-hit ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u domaća kina stiže nam 30. ožujka!

TRAILER SINKRONIZIRANI / ŠTRUMPFOVI: IZGUBLJENO SELO [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno