Foto: Greenwood studio promo
“Lizzy My Love” je nova pjesma glazbenog projekta Paladin Modea. Pjesmu potpisuje mladi kantautor Mislav Gleich, student anglistike i komparativne književnosti s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Ova catchy, kratka ljubavna pjesma dašak je optimizma i nade u ovim vremenima. Melodična i vesela, napisana je na engleskom jeziku, te predstavlja drugi singl Paladin Modea nakon što je prošle godine objavljena također melodična „Lennie Bold“. Kao i prethodna pjesma, i ova je snimljena u zagrebačkom Greenwood Studiju, pod vodstvom mladog i uspješnog aranžera Antonina Šimića, koji je ranije već bio nominiran za mnoge glazbene nagrade. Osim što je Gleich otpjevao pjesmu i odsvirao gitaru, a Šimić bas, Ivan Kero našao se na klavijaturi, a Sven Stažić na bubnjevima.
Ovoga puta pjesmu “Lizzy My Love” vizualno ne prati nadrealistički spot kao što je to bio slučaj s “Lennie Bold”, već jednostavan lyric video. U skorašnjoj budućnosti možemo očekivati i još jedan singl Paladin Modea, također snimljen u istoj postavi.