-0 C
Vinkovci
Subota, 4. veljače 2023.

Sucker je peti singl The Big Moon s albuma Love In The 4th Dimension

Više od autora

- vl promo-

Londonski ženski rock bend The Big Moon predstavlja singl ‘Sucker’, koji se našao na nedavno objavljenom debi albumu ‘Love In The 4th Dimension’.

Novo izdanje rock kvarteta The Big Moon donosi 11 pjesama, a najavljeno je singlovima ‘The Road’, ‘Cupid’, ‘Silent Movie Susie’, ‘Formidable’ te aktualnim ‘Sucker’ za koji je dostupan i prateći videospot.

‘Sviramo ove pjesme dvije godine, i ostvarenje snova je imati ih snimljene. To je kao da imaš 11 malih beba na jednom mjestu, zajedno s njihovim glasovima i osobnostima. Spremni smo pustiti ih iz gnijezda u vaše uši’ – kažu cure iz The Big Moona o debi izdanju ‘Love In The 4th Dimension’.

Bend čine Fern Ford, Celia Archer, Soph Nathann te Juliette Jackson, a debitantsko izdanje snimile su u suradnji s Catherine Marks, koja je odgovorna za produkciju novog studijskog izdanja, a do sada je radila s izvođačima kao što su The Killers, Sunset Sons, The Amazons…

Djevojke su početkom mjeseca krenule na samostalnu turneju u sklopu koje će održati više od 20 koncerata diljem Velike Britanije.

Debitantsko studijsko izdanje ‘Love In The 4th Dimension’ predvođeno aktualnim singlom ‘Sucker’, hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku.

THE BIG MOON: SUCKER [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno