28 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuje Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2018. godinu. Sredstva Fonda su bespovratna i namjenska, a usmjeravaju se za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini korisnicima koji imaju sklopljen Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova EU.

Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe u većinskom vlasništvu ili suvlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i ustanove čiji su osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, a koje imaju sklopljen Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova EU.Raspoloživi iznos sredstava koji se dodjeljuje u postupku javnog poziva je 200.000.000,00 kuna. Zahtjevi za dodjelu sredstava Fonda zaprimaju se od 16. kolovoza 2018. do iskorištenja sredstava planiranih za 2018. godinu, a najkasnije do 15. prosinca 2018.

Svi potrebni obrasci za podnošenje zahtjeva dostupni su na web-stranici Ministarstva u rubrici Javni pozivi i natječaji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno