1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Sukob između više osoba u Vukovaru

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju da se u noći 12. listopada, u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta dogodio fizički sukob između više osoba.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je šest osoba u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u dobi od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije lakše ozlijeđene.

Svi sudionici sukoba su s područja Grada Vukovara, a o događaju je obaviješteno državno odvjetništvo. Policijska uprava vukovarsko-srijemska u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom provela je i kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, 23-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Laslova, kojim je utvrđena sumnja kako su na području Vukovarsko-srijemske županije počinili šest kaznenih djela teške krađe.


Naime, saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su 30-godišnjak, 23-godišnjak i 19-godišnjak od konca rujna do početka listopada 2019. godine provalili u prostorije nogometnih klubova u Tordincima, Markušici, Vođincima, Retkovcima i Bršadinu te otuđili sportsku u i tehničku opremu.

Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije u Vinkovcima, te po jedna u Županji, Ivankovu, Sotinu, Soljanima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno