-1 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. prosinca 2023.

Suradnja Odjela za kemiju osječkog Sveučilišta i OŠ Tordinci

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Iznimno smo ponosni i sretni što smo početkom ove godine uspostavili suradnju s Osnovnom školom Tordinci kako bi njihovim učenicama pomogli u što boljem pripremanju za predstojeća natjecanja iz kemije, objavljeno je danas na FB stranici Odjela za kemiju Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

“Naši asistenti su ugostili učenice Luciju Kovačević i Hanu Miletić, te njihovu mentoricu Lucijanu Marković, koje su iskazale interes i volju za stručni posjet našem Odjelu. Učenice su imale priliku upoznati se s kemijskim laboratorijima te odraditi praktične vježbe u svrhu priprema za školska natjecanja pod mentorstvom naših asistenata i stručnih suradnika. Ovim putem iznimna nam je čast i zadovoljstvo čestitati učenicama, njihovoj mentorici i Osnovnoj školi Tordinci na ostvarenim uspjesima na održanim natjecanjima”, stoji u objavi.Na općinskom natjecanju iz kemije, naime, učenice su osvojile prva dva mjesta, a Lucija Kovačević na županijskom natjecanju osvojila je 1. mjesto te izborila plasman na državno natjecanje.

“Iskrene čestitke učenicama i mentorici, te samoj Osnovnoj školi Tordinci.Puno sreće na državnom natjecanju želimo Luciji Kovačević, te se veselimo i budućim suradnjama. Naša vrata su uvijek otvorena za ovakve ideje i suradnje”, poručili su s Odjela za kemiju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno