6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Sutra u borbu za medalju

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Ženska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu u Danskoj ispisuje povijest. Pobjedom protiv Njemačke u zadnjoj utakmici druge faze europske smotre, plasirale su se u polufinale što je najbolji doseg ženskog hrvatskog rukometa ikad.

Govori se i piše diljem Europe i svijeta o velikom hrvatskom čudu, o zajedništvu, timskom duhu, borbi hrvatskih rukometašica koje su najveće iznenađenje unazad zadnjih nekoliko ekipnih sportskih natjecanja. Slijedi ogled protiv Francuskinja koje će biti veliki zalogaj za ekipu Nenada Šoštarića, no uz pristup koji su pokazale na dosadašnjim utakmicama, sve je moguće. Izabranice Nenada Šoštarića nastavljaju sanjati svoj san, a na putu do finala stoji im aktualni europski prvak, ekipa koja je uz Norvešku jedina neporažena na ovom natjecanju.

Nakon svega viđenog bit ćemo optimisti i nadamo se kako tu nije kraj ove lijepe sportske priče. Unatoč neizvjesnoj i teškoj godini, 2020. će ipak ostati upamćena po dva velika rukometna uspjeha, srebru rukometaša s početka godine i nadamo se novom odličju s kraja ove, za nas rukometne, godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno