Sutra započinje podjela humanitarne pomoći

0
569

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci je u okviru projekta Hrvatskog Crvenog križa „Vaš dar za pravu stvar“ kao pomoć socijalno ugroženim kućanstvima za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa osiguralo pakete hrane za 486 socijalno ugroženih obitelji s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci koje obuhvaća gradove Vinkovci i Otok, te općine Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci.

Kako su priopćili iz Crvenog križa, podjela paketa humanitarne pomoći za korisnike s područja Grada Vinkovaca koji ispunjavaju kriterije za primanje humanitarne pomoći vršit će se u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci u Ulici Josipa Kozarca 10 od sutra, 16. rujna, u vremenu od 9 do 12 sati.

Korisnicima iz Grada Otoka i 11 općina Vukovarsko-srijemske županije: Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci, obiteljske pakete će Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci u suradnji sa socijalnim službama JLS prevesti i podijeliti putem mreže povjerenika Crvenog križa u tim jedinicama lokalne samouprave.