10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Sve je spremno za novi album Frenkija, Kontre i Indiga

Više od autora

- vl promo-

Frenkie, Kontra, i Indigo predstavljaju novi zajednički singl ‘Đe će ko?’, kojim najavljuju novo izdanje ‘Egzil’, a dostupan je i prateći videospot.

Nova pjesma energičan je uvod, ali i uvid u drugi zajednički album ‘Egzil’, a stih ‘pusti da bas drobi’ savršeno opisuje flow najavnog singla. Inovativnu produkciju singla potpisuje Indigo, a Frenkie i Kontra zvuče agresivno i samouvjereno. Finalni mix pjesme snimane u Japanu potpisuje Ryu Kawashima, a za master je odgovoran Mischa Janisch (Sunshine Mastering, Beč).

Videospot singla ‘Đe će ko?’ također je sniman u Japanu, točnije u Tokiju, pod redateljskom palicom Maria Ilića.


Nešto više od godinu dana nakon objave hit albuma ‘Putanja’, Frenkie, Kontra i Indigo se vraćaju i donose 13 novih pjesama koje odišu samouvjerenošću. Proces stvaranja izdanja ‘Egzil’ trajao je godinu dana, a uspjeli su ga snimiti u svega pet. Sve pjesme snimljene su u Tokiju, a predvodi ih novi singl ‘Đe će ko?’ – pjesma kao stvorena za početak putovanja u svijet koji je stvorio ‘Egzil’.

Novo studijsko izdanje hrvatskoj je publici dostupno u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa, a u Hrvatskoj ga očekujemo 15. prosinca.

ĐE ĆE KO? [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno