18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Svečani prijem sudionika 14. Zlatne jabuke

Više od autora

- vl promo-U Velikoj gradskoj vijećnici, održan je svečani prijem natjecatelja i sudionika 14. Zlatne jabuke. Goste je primio zamjenik župana Josip Dabro i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Vinkovaca, Andrea Vinković. U isto vrijeme, u vinkovačkoj pješačkoj zoni u tijeku su bile pripreme za druženje i prigodni domjenak povodom obilježavanja 15. godina Udruge kuhara i slastičara VSŽ, a u sklopu 14. Zlatne jabuke.

“Udruga kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije jedna je od glavnih promotora naše županije. Oni svojim radom predstavljaju etno i gastro ponudu Slavonije, upravo zbog toga ovaj dugi niz godina i podržavamo njihov rad i djelovanje”, istaknuo je zamjenik župana Josip Dabro.

Svoje zadovoljstvo cjelokupnom manifestacijom nije krio niti glavni organizator Jozo Gale, predsjednik Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije, koji se ovom prilikom zahvalio gradskim vlastima na ukazanoj potpori.

Svoje čestitke Udruzi kuhara i slastičara VSŽ, ovim putem uputila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Vinkovaca, Andrea Vinković koja je istaknula da je iznimna čast biti domaćinom jednog ovakvog događaja koji je tijekom godina postao brendom gastroturističke ponude.

 

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno