Foto: Močvara press
Začarana Močvara vam za četvrtak 1. listopad najavljuje zagrebačkog benda Svemir. Koncert će se održati na Močvarnoj terasi s početkom u 21:00 sat. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn a na dan koncerta će treba izdvojiti 10 kn više. Broj ulaznica je ograničen a možete ih naći putem Entrio sustava ili na web stranici kluba.
SVEMIR (Zagreb)
Njihovi članovi su u raznim sastavima stali na pozornicu Močvare, a sada nam se zagrebačka četvorka Svemir vraća u novoj postavi i s albumom Strah od dubine, koji je jednoglasno ocijenjen njihovim do sada najboljim ostvarenjem.
Zagrebačka rock četvorka Svemir pojavila se na sceni svojim istoimenim demo/debut albumom još 2012-te i od onda za njih nema stajanja: odsvirali su na desetine koncerata u klubovima i na festivalima diljem regije, uključujući i nastupe prije poznatih imena americane kao što su Amy LaVere i Steve Wynn, te zapažene nastupe na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finale. Do sada su objavili četiri hvaljena albuma, a mediji njihov zvuk nerijetko uspoređuju s onim Neil Younga ili Grama Parsonsa. Aktualno izdanje Strah od dubine objavljeno je 2019. godine pod okriljem Mast produkcije, a ističe se po tome što je snimljeno uživo, što je dodatno naglasilo njegovu intimističku prirodu.
Bend u Močvaru dolazi u sastavu Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Matko Boršić i Helena Ernoić, a osim aktualnog albuma “Strah od dubine”, podsjetit će i na neke svoje starije, ali još uvijek omiljene pjesme.