10 C
Vinkovci
Petak, 23. veljače 2024.

Svemirski kauboj Benston “Probudi sve” i najavljuje izdanje “Mala Hala Session”

Više od autora

- vl promo-

Nakon hvaljenog debitantskog albuma “Sad sam tu” – Benston – svemirski kauboj i glazbeni putnik istraživač predstavlja novi singl i live videospot “Probudi sve”, kojim najavljuje svoje novo live izdanje “Mala Hala Session”!

“Početkom 7. mjeseca snimili smo Mala Hala Session! Puno energije i strasti je uloženo u ovaj projekt, a cijeli session biti će dostupan do kraja godine. Marin Živković je omogućio da sve ostvarimo kod njega u hali u prirodi, na prekrasnom brdu. Želja nam je bila da snimimo live audio i video koji će nositi dobre vibracije.” – kaže Šiljo.

Snimku, miks i mastering je radio Šiljo DT @ PurpleCat Studio, a za videospot i fotografiju naslovnice je zaslužan Igor Ilić @ Studio DIV…

Tajanstveni kozmički zaljubljenik u disco, afro beat, Talking Headse i Davida Bowieja, utjelovio se na našem planetu u prvom licu pod imenom Benston – novonastali projekt koji predstavljaju vrhunski glazbenici s domaće alternativne scene: Šiljo, Zoran Čalić, Marin Živković, Daniel Kadijević i Krešimir Leko.



Album “Sad sam tu” je dobio izvrsne kritike glazbenih kritičara, a izdanje “Mala Hala Session” je još bolje, uzbudljivije, energičnije i “galaktičnije” u što ćete se moći uskoro uvjeriti.

“Izvrsni galop svemirskih kauboja!” – Zlatko Gall 5/5

“Space Disco Cowboy” kako je sam to prozvao jest vjerojatno najbolji opis albuma, iako bi ja tu dodao i blues kao možda najdominantniji element… Nisam mogao ni zamisliti da će finalni produkt u vidu albuma biti toliko zabavan i raznolik” – Siniša Miklaužić 4/5

“Ovakav Benston ne može biti pušiona!” – Zoran Tučkar 8/10

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno