Povodom blagdana Svetog Nikole, u petak, za svu djecu do 14 godina Bazeni Lenije organiziraju besplatno kupanje. Uz besplatan ulaz djeca će moći uživati u prigodnoj glazbi i veseloj atmosferi uz radno vrijeme bazena od 7 do 22 sata.

Rekreacijski bazen u njihovom prostoru je u obliku srca koji uz mali bazen, hidromasažni bazen i veliki plivački bazen upotpunjuje sliku i doživljaj za cijelu obitelj, početnike, rekreativce ili čak profesionalce.

“Kada su neki bitniji događaji, poput blagdana ili rođendana Bazena organiziramo ovakve akcije da bismo pružili djeci nešto od sebe, barem ono što je našim mogućnostima. Uskoro slavimo i 9. rođendan pa se trudimo svake godine imati neku akciju. Nekad to bude za Uskrs, nekad za zimske praznike, a ove godine smo izabrali blagdan Svetog Nikole. Nekad imamo akcije i za odrasle, kao one u sklopu Dana otvorenih vrata, dijelimo i popuste za Majčin dan, Dan žena i slično. Nastojimo par puta godišnje sniziti cijenu ili organizirati besplatna kupanja “, ističe Marko Lončar, stručni suradnik za marketing, prodaju i upravljanje projektima Bazena Lenije.