11 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za dodjelu 500 stipendija od 10.000 kuna

Više od autora

- vl promo-

Sveučilište u Zagrebu otvorilo je ovogodišnji natječaj za dodjelu sveučilišnih stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: 350 stipendija za izvrsnost dodjeljuje se studentima koji se nalaze u top 10% najuspješnijih na studijskom programu za koji se prijavljuju; 40 stipendija bit će dodijeljeno studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike; 10 stipendija uspješnim studentima sportašima te 100 stipendija studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Studenti se na natječaj mogu prijaviti samo u jednoj kategoriji, a ukupni iznos stipendije je 10.000 kuna.

Prijave na natječaj traju od 20. ožujka do 7. travnja 2019. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu. Studenti koji ostvare pravo na stipendiju ne mogu biti korisnici druge stipendije u tekućoj akademskoj godini.

Kriterije za svaku od kategorija sveučilišne stipendije, kao i što je sve potrebno priložiti na natječaju, možete pronaći u ovom dokumentu. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Sa Sveučilišta poručuju kako se studenti sva dodatna objašnjenja mogu obratiti na kontakt e-adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564-271.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno