Udruga kineziologa grada Vukovara poziva djecu i mlade na besplatno sudjelovanje u sportskim programima u okviru projekta Svi za jednog, sport za sve!, kojega sufinancira Europska unija iz Europskoga socijalnoga fonda.

Besplatne sportske aktivnosti namijenjene su ciljnjim skupinama djece i mladih u dobi od 7 – 29 godina koje pripadaju jednoj od kategorija – djeci i mladima čiji su roditelji nezaposleni, čiji su roditelji korisnici doplatka za djecu, koji su bez odgovarajuće roditeljske skrbi, onima iz jednoroditeljskih obitelji ili koji dolaze iz obitelji s troje ili više djece, potom djeci i mladima s problemima u ponašanju, djeci s teškoćama u razvoju i mladima koji su nezaposleni.

Ove će kategorije djece i mladih moći besplatno koristiti programe u dvorani odnosno školu atletike, gimnastiku, elemente loptačkih sportova, školu rolanja, školu tenisa kao i programe na plivalištu kao što su  program privikavanja djece na vodu, obuka neplivača te napredna škola plivanja.

Program se provodi od  25.srpnja do 31.kolovoza pod stručnim nadzorom i vodstvom kineziologa. Broj sudionika je ograničen, a prijave zainteresiranih su otvorene do srijede 24.srpnja. Prijaviti se može telefonom na 098 733 451 ili u prostorijama udruge, Trg Dražena Petrovića 2, radnim danom od 9 do 12 sati.