Foto: Rafaela Petrić
Nakon videospota “Zombie World” i debitantskog EP-a Take It Easy  glazbeni sastav T.I.E. (Take it Easy) predstavlja novi singl i videospot “Yes, You Can Play with Madness”. Riječ je o svojevrsnom odgovoru legendarnoj pjesmi Iron Maidena “Can I Play with Madness”. Naravno, s potpuno drugačijim glazbenim izričajem i iz drugačije perspektive – iz perspektive proročice, koja je ujedno i gladni kanibal. Zvuči intrigantno, zar ne?
“Yes You Can Play with Madness” prati i uzbudljiv videospot, koji je režirao Igor Bogdanović, a sniman je u produkciji “Shortest Path”-a. U spotu su glumile Nikolina Majdak i Katarina Vukadin, dok su asistenti produkcije Dejan Perčić i Slaven Damjanić.
Autorica glazbe i teksta je Katarina Vukadin, aranžman i glazbena produkcija su djelo Tea Aničića, PRESS fotografije je snimila Rafaela Petrić, a naslovnicu singla je izradio Daniel Vulinović. Električnu gitaru je odsvirao Marin Novak, bas gitaru Siniša Matešić, a pjevala je Katarina Vukadin.
Iza glazbenog projekta T.I.E. (Take it Easy) stoji Katarina Vukadin – kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica. U glazbi je već 10-ak godina, a publici je poznata kroz brojne bendove i zborove (LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator). T.I.E., prvi samostalni istup u smislu kantautorstva Katarine Vukadin, ostvaren je uz veliku i važnu kreativnu podršku korealizatora te aranžera projekta Tea Aničića. Glazbeno, T.I.E. je na pop/rock/funk/punk tragu, njihova pjesma “Even if” je pronašla svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX, a debitantskim EP-em “Take it Easy” s četiri pjesme T.I.E. se predstavlja publici. Singlom i videospotom “Yes, You Can Play with Madness” T.I.E. najavljuje prvi studijski album koji će biti objavljen tijekom tekuće godine.