15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

TBF ima novi videospot! Pogledajte ‘Tremor’ i nasmijte se od srca!

Više od autora

- vl promo-

m_tbf_tremor_spot

Prije nekoliko mjeseci na službenom Facebooku pozvali su sve svoje fanove da sudjeluju u izradi videospota za njihov aktualni singl ‘Tremor’. Cilj je bio skupiti što više luđih snimaka kućnih ljubimaca, a sudeći prema finalnom videospotu koji je nadasve simpatičan, cilj je ostvaren u potpunosti!

‘U ova turbulentna vremena najvažnije je biti zdrav i bogat, a kako svi znamo, zdravlje proizlazi iz smijanja, a najveće bogatstvo leži u bezuvjetnoj ljubavi koju nam pružaju naši najmanji i najnedužniji.’ – javili su iz benda, a upravo su tako najmanji i najnedužniji postali glavni junaci novog TBF-ovog spota.


U spotu se apsolutno u svakom izdanju pojavljuju psi, mačke, papige, kornjače,hrčci i kameleoni, ali i neki neobičniji ljubimci poput sove, tvora i vjeverice! ‘Tremor’ je treći singl s posljednjeg albuma ‘Danas sutra’ koji je krajem godine zasjeo na sve važnije godišnje top liste najboljih albuma u 2015. godini. Na njemu je TBF poprilično eksperimentirao i radio iskorake u neka nova područja pa tako i ‘Tremor’ sadrži country elemente.

VIDEO Tremor (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno