16 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Teretnjakom sletio u šumu Kunjevci

Više od autora

- vl promo-


U protkla 24 sata, kako je izvjestila PU vukovarsko-srijemska, evidentirano je pet prometnih nesreća, od čega tri prometne u kojima je nastupila samo materijalna šteta, prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom na cesti Andrijaševci – Retkovci o kojoj smo izvjestili jučer Novosti.hr te prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Na cesti Vinkovci – Županja, 69 – godišnji državljanin Bosne i Hercegovine izgubio je nadzor nad upravljačem terenskog vozila bosansko – hercegovačkih registracijskih oznaka te sletio na travnatu površinu i udario u nekoliko stabala šume Kunjevci. Vozač je teže ozlijeđen, a zbog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću, uručen mu je obavezni prekršajni nalog kojim je izrečena kazna u iznosu od 3.000 kuna.

Osim prometnih nesreća, prijavljene su dvije provalničke krađe policijskim službenicima Policijske postaje Vukovar. U prvoj krađi provaljeno je u stan u Ulici Domovinskog rata u Vukovaru te je otuđen novac, čime je 50-godišnjem vlasniku počinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.Novac je otuđen i u drugoj provali, iz novčanika koji se nalazio u zaključanom osobnom automobilu, prkiranom pred obiteljskom kućom 62-godišnjaka u Boboti. Počinjena materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Nadležom državnom odvjetništvu policija će podnijeti kaznene prijave za kazneno djelo Teška krađa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno