6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Teški susreti za kraj polusezone

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Usprkos prvotnoj odluci o prekidu 2. HMNL, malonogometaši drugog ranga hrvatskog futsala nastavit će s natjecanjem po svom uobičajenom kalendaru. Dva tjedna bez natjecateljskog ritma poremetila su svima planove, no preostalo 10. kolo jesenske polusezone bit će odigrano ovaj tjedan.

Seniori MNK-a Vinkovci u nedjelju dočekuju vodeću ekipu lige i bivšeg prvoligaša MNK Brod 035 i u MNK-u Vinkovci nadaju se nastavku pozitivnog niza na domaćem terenu, a prava je šteta što ovu futsal poslasticu gledatelji neće moći pogledati uživo. Ekipa Kristiana Šoštara odigrat će ovaj tjedan dva susreta, prvo će u četvrtak odigrati zaostalu utakmicu 8. kola u Valpovu kod Male Mljekare, a u subotu završavaju polusezonu novim gostovanjem u Požegi kod momčadi MNK Autodijelovi Tokić.

„Izrazito zahtjevna gostovanja su pred našim igračima, ali unatoč tome cilj je osvajanje 6 bodova. Kako ne bi ništa prepuštali slučaju, neodrađene treninge u dvorani nadoknadili smo online treninzima preko Zoom aplikacije. Tako smo doskočili problemu i održali igrače u optimalnoj formi”, istaknuli su iz Aurelije Futsal.

Obje vinkovačke momčadi imaju teške ispite prije zimske stanke, ulozi su veliki, a svaki izgubljeni bod bit će presudan ove sezone jer se radi o izjednačenom prvenstvu u kojem čak 5 ekipa (po trenutnom poretku) konkuriraju za prvo mjesto. Spomenimo još da je bivši trener Aurelije, Marinko Mavrović, novi izbornik Hrvatske futsal reprezentacije. Na klupi je naslijedio Matu Stanković koji je uslijed neodgovarajućih rezultata dobio ostavku na mjestu izbornika, a tu poziciju obnašao je dugih 10 godina.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno