Teško ozlijedio 85-godišnjaka na pješačkom prijelazu u Nuštru

0
1662
Foto: ilustracija pješačkog znaka

Tijekom posljednja 24 sata na području naše policijske uprave provedena su ukupno 157 nadzora u različitim objektima pri čemu je utvrđeno jedno kršenje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama.

Policijski službenici utvrdili su kako je ugostiteljski obrt u Ulici bana Josipa Jelačića u Štitaru bio otvoren i pružao usluge. O utvrđenom kršenju policijski službenici izvijestili su Državni inspektorat koji je preuzeo daljnji prekršajni postupak. U istom razdoblju evidentirano je 12 kršenja mjere samoizolacije za koje su počiniteljima izdani prekršajni nalozi.

Evidentirane su i 2 prometne nesreće na području naše županije, a ona ozbiljnija u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena dogodila se u Nuštru.

Uslijed neprilagođene brzine vozila jučer je oko 14,20 sati u Ulici križnog puta u Nuštru 40-godišnjak iz Vukovara upravljajući osobnim automobilom đakovačkih registracijskih oznaka udario 85-godišnjaka koji je gurajući bicikl prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Ozlijeđeni 85-godišnjak prevezen je u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.