13 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. svibnja 2022.

The 1975 objavili novi album pod nazivom A Brief Inquiry Into Online Relationships

Više od autora

- vl promo-
Popularan britanski sastav nastavlja nadmašivati brojna očekivanja. Dobitnici prestižne BRIT nagrade na najnovijem, trećem studijskom izdanju uspješno redefiniraju svoj sofisticirani pop rock zvuk.

Pjesme su ponovno umotane u prvoklasnu pop produkciju, za što su i ponovno zaslužni članovibenda Matthew Healy (vokal, gitara) i George Daniel (bubnjevi). Talentirani Healy i ovog je puta inspiraciju nalazio u vlastitom životu: “Ne želim pisati o stvarima kroz koje sam ne prolazim”, rekao je.

Na albumu su se našli jaki singlovi poput “Love It If We Made It”, “TOOTIMETOOTIMETOOTIME” i “Sincerety Is Scary“, koja je nedavno dobila i spot.

The 1975 engleski je pop rock sastav kojeg čine Matthew Healy, Adam Hann, Ross MacDonald i George Daniel. Publici su se predstavili 2012. godine svojim prvim EP izdanjem „Facedown“, a popularnost su stekli singlovima poput “Chocolate” i “Sex”. Njihov drugi studijski album “I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It” bio je nominiran za prestižnu nagradu Mercury i dospio je na vrh Billboardove 200 ljestvice, a na njemu su se našli hitovi poput “Somebody Else” i “The Sound”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno