27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

The Babies – Not Coming Home (2005.)

Više od autora

- vl promo-

The Babies pratiteljima rock ‘n’ rolla u regiji ne treba posebno predstavljati, ali za one koji se možda prvi put susreću s njihovim imenom, recimo da se radi o furioznom triju koji je odsvirao hrpu koncerata i dijelio scenu sa – New Bomb Turks, DKT-MC5, Nashville Pussy, The Cynics, Zeke, The Cosmic Psychos, The Dirtys, Speedball Baby, Wanda Chrome And The Leather Pharaohs, Street Walkin’ Cheetas, The Bambi Molesters, Partibrejkers…

Radeći od 1997. do 2007. godine, band je bio snažno prisutan na sceni i službeno izdao dva albuma, uz mnoštvo demo snimaka.

Prvi CD album pod nazivom ‘The Babies’,  izdan je 2003. godine za izdavačku kuću Dancing Bear, a drugi, pod nazivom ‘Not Coming Home’, objavili su 2005. godine na vinilu, za izdavačke kuću Rip It Up Rrecords / Dirty Old Town.

Deset godina od izdanja tog drugog albuma, Babiesi su se odlučili strpati album i u digitalni format i pokloniti ga svojim fanovima. Album se još uvijek može besplatno preuzeti na Bandcampu.

Album je snimljen u samo nekoliko dana i produciran od legendarnog američkog punk DIY producenta / glazbenika Tim Kerra, kojeg je bend oduševio pa im se, osim kao producent, pridružio i kao prateći vokal, a u jednoj pjesmi i na solo gitari.

Popis pjesama: 1. Burned On Fire / 2. S.O.U.L. / 3. Get It On / 4. Not Coming Home / 5. Pleasure Killer / 6. Watching You / 7. Hated That Day / 8. I Found… / 9. Not Gonna Cry / 10. Ride / 11. EXP

WATCHING YOU [AUDIO]

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno